Ik ben een sexy negerinnetje

Ik ben een sexy negerinnetje

Shanny

32 jarige vrouw op zoek naar een man uit Oost Vlaanderen

Afkomst Oost-Vlaanderen
Postuur Slank
Gewicht 63KG
Lengte 168CM
Ik heb interesse in
  • Buitensex
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Vingeren
  • Rollen spel

Ik ben een sexy negerinnetje

Ik ben een sexy negerinnetje en ik zou zeggen: maak gebruik van mijn geile talenten! Met mijn dikke lippen kan ik heel intens zoenen en pijpen. Mijn huid is echt lekker zacht en mijn kutje bijna altijd wel nat. Is dat niet de droom van iedere man? Overigens, ik ben wel een negerinnetje, maar zelfs mijn oma is in Nederland geboren, dus ik voel me echt geen Afrikaanse, juist helemaal een Nederlandse! Alleen dan zonder de typische blonde haren en blauwe ogen, haha. Maar wel wat langer dan de gemiddelde Nederlandse meid. Houd jij daarvan? En hoe vind je het dat ik prachtige stevige natuurlijke borsten heb met geile harde tepels? Ik zou het werkelijk zalig vinden als ik je daar nu aan kon voelen likken! Mijn laatste sexervaring is alweer van vorig jaar en ik mis het echt dat ik al zo lang geen man meer in me heb gevoeld. Was iedere keer druk en het weekend gebruikte ik stom genoeg iedere keer om uit te rusten, terwijl sex natuurlijk veel leuker zou zijn geweest. Daar wil ik nu dus echt iets aan gaan veranderen. Liefst met een leuke, niet te kleine man. Een man die kan accepteren dat ik niet altijd beschikbaar ben door mijn drukke agenda. Bril of baardje helemaal geen bezwaar, maar wel belangrijk dat je lekker fris bent en dat je lief bent en weet hoe een vrouw in elkaar zit. Als je dat goed weet, dan wil ik dolgraag je sexy negerinnetje zijn en wat mij betreft zou sex op regelmatige basis dan ook een mogelijkheid zijn. Laat me graag weten welke standjes je allemaal lekker vindt en hoe ik jou naar een geweldig hoogtepunt zou kunnen brengen. Ik vind doggystyle persoonlijk erg lekker, maar laat me ook graag in andere standjes nemen. Zo zou ik nog wel eens lekker op mijn kop willen hangen terwijl ik jou pijp en jij mijn kutje tegelijkertijd uitlikt. Zou je dat met dit negerinnetje willen of heb je nog andere geile wensen misschien? Ik sta overal voor open en ik zou het zalig vinden om alle standjes van de Kamasutra uit te proberen!

contact opnemen